Legezone, Ry

Kolt puljen

Kolt puljen er stiftet med det formål at yde økonomisk bidrag til initiativer med almen interesse, som øger livskvaliteten for borgere i Kolt og opland. Puljen får hvert år tildelt 10% af “resultatet før afskrivninger” fra den lokale SuperBrugs.

Støtte til Kolt og omegn

Som forening eller frivillig organisation i Kolt/omegn, har I mulighed for at opnå økonomisk støtte fra Brugsforeningen TRYG til jeres projekter. Vi vægter højt, at projektet er bæredygtigt, unikt og ikke mindst til glæde og gavn for borgerne i Kolt og opland. På siden her kan I læse alt om, hvordan støtten søges, hvordan den vurderes, og hvad vi allerede har støttet.

Tak