Medlem af Brugsforeningen TRYG

Er du endnu ikke medlem af Brugsforeningen TRYG – eller er du i tvivl, om du er medlem af netop byens brugsforening så læs mere herunder.

Hvordan tjekker jeg, om jeg er medlem af netop byens brugsforening, Brugsforeningen TRYG? For at være medlem af Brugsforeningen TRYG skal dit medlemsnummer være tilknyttet Brugsforeningen TRYG, dvs. din tilhørsbutik skal være SuperBrugsen Ry, Kvickly Ry, Dagli’Brugsen Virklund eller SuperBrugsen Kolt.

Du kan tjekke og ændre din tilhørsbutik under “Din Profil” enten i Coop app’en eller på Coop.dk/indmeld.

Hvordan bliver jeg medlem af Brugsforeningen TRYG? Du kan indmelde dig i kiosken i Kvickly Ry eller i en af vores andre butikker. Når du indmelder dig, betaler du en andel på 200 kr. Ved indmeldelse udleverer vi samtidig et gavekort til vores butikker på 200 kr.

Som gæst i Coop app kan du betale andelsindskuddet med din opsparede bonus.

Hvor finder jeg mit medlemsnummer? Du kan se dit medlemsnummer på forsiden af dit medlemskort, nederst på en af dine kvitteringer eller under “Dit Medlemskort” i Coop app’en.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Endelig et nyhedsbrev, der er lokalt og relevant for dig. Få nyheder omkring begivenheder og tiltag i dit lokalområde - direkte i din indbakke.