Ry Hallerne, Ry

Ry Anlægspulje

Større projekter i Ry

Ry Anlægspulje støtter spændende, unikke projekter, til glæde for alle i lokalsamfundet. Her kan du læse mere om de store projekter, vi er en del af.

Hvert år bruges 10% af overskuddet fra Kvickly og SuperBrugsen i Ry på lokale initiativer. Mindre projekter får støtte via Ry Puljen. Større projekter får tildelt støtte via Ry Anlægspulje. Det er i Ry Anlægspulje, at vi “sparer op” til at støtte større projekter.

Søg støtte fra Ry Anlægspulje

Flere gange årligt støtter vi også med mindre beløb til foreninger, som søsætter nye initiativer eller har behov for nyt udstyr. Læs om støtten i Ry her, støtten i Kolt her og støtten i Virklund her.