Ry Hallerne, Ry

Ansøg

Ansøg om støtte

Som forening eller frivillig organisation, kan du søge om støtte til lokale projekter i Ry og Kolt. Benyt nedenstående formular. Vi anbefaler, at du læser om Brugsforeningens indsatsområder og tidligere projekter, samt læser vejledningen grundigt, inden du sender din ansøgning.

Få vejledning til ansøgningsprocessen her

Se vejledning
Hvilken pulje søger du støtte af?

Aktivitetens navn

I hvilken by gennemføres aktiviteten?

For hvilke borgere øges livskvaliteten?

Beskrivelse af aktiviteten

Beløb der søges (inkl. moms)

Upload dokumentation for, hvordan støtten tænkes anvendt (budget/regnskab).

Hvilken modydelse får Brugsforeningen TRYG for den tildelte støtte? (Fx. vores støttelogo knyttet til aktiviteten, der støttes. OBS! Støttelogo kan downloades nederst på forsiden af dette site.)

Adresse

Ved modtagelse af økonomisk støtte fra Brugsforeningen TRYG, forpligtiger jeg mig til at fremsende billede- og/eller videodokumentation af projektet, senest ved projektets afslutning.

Jeg er indforstået med dette