Ry Hallerne, Ry

Søg støtte

Ansøg om støtte

Som forening eller frivillig organisation, kan du søge om støtte til lokale projekter i Ry, Kolt og Virklund. Benyt nedenstående formular. Vi vægter højt, at projektet er bæredygtigt, unikt og ikke mindst til glæde og gavn for borgerne i lokalområdet.

Vi anbefaler, at du læser om Brugsforeningens indsatsområder og tidligere projekter, samt læser vejledningen grundigt, inden du sender din ansøgning.

Få vejledning til ansøgningsprocessen her

Se vejledning
Hvilket lokalområde søges der støtte til?

Foreningens/organisationens navn

Projektets navn

I hvilken by gennemføres aktiviteten?

For hvilke borgere øges livskvaliteten?

Beskrivelse af projekt

Forventet projektstart?

Forventet projektslut?

Beløb der søges (inkl. moms)

Upload dokumentation for, hvordan støtten tænkes anvendt (budget/regnskab).

Hvilken modydelse får Brugsforeningen TRYG for den tildelte støtte? (Fx vores støttelogo knyttet til aktiviteten, der støttes. OBS! Støttelogo kan downloades nederst på forsiden af dette site.)

Adresse

Ved modtagelse af økonomisk støtte fra Brugsforeningen TRYG, forpligtiger jeg mig til at fremsende billede- og/eller videodokumentation af projektet, senest ved projektets afslutning.

Jeg er indforstået med dette

Hvis du oplever problemer med at indsende din ansøgning, kan du rette henvendelse til christine@brugsforeningentryg.dk